remove_circle_outline
Ova akcija je odlična prilika za: GRAĐANE da, štedeći kućni budžet, otkriju zašto se Crna Gora već godinama ubraja u neke od najprivlačnijih destinacija u svijetu. Takođe, ovo je i trenutak da se konačno obiđu sva mjesta u zemlji koja smo htjeli, a nismo jer smo računali da će biti vremena. #ljetujdoma je jedan od načina da vodite računa o svojim finasijama, a obzirom da smo prva coronavirus- free zemlja u Evropi i o svom zdravlju. PRIVREDNIKE da se, nuđenjem popusta na svoje usluge po sopstvenom izboru, reklamiraju POTPUNO BESPLATNO na sajtu ljetujdoma.me, ali i na našim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), kao i na Google –u i Youtube – u. O uspiješnosti ove akcije govori i podatak da je za nepunih mjesec dana od lansiranja teaser kampanje #ljetujdoma imao preko 300 000 pregleda. Takođe, obzirom da se otvaraju granice, ova akcija će biti usmjerena i ka dijaspori (Luksamburg, Danska, Njemačka…)
add_circle_outline
Potrebno je popuniti elektronski formular na stranici "Dodaj svoj objekat". Važno je detaljno ispratiti sva uputstva i što preciznije odgovoriti na postavljena pitanja. Nakon unošenja traženih informacija, čeka se autorizacija administratora. Ukoliko se ne snađete, uvijek nam možete pisati na mail info@ljetujdoma.me ili nas pozvati na broj: 068406000
add_circle_outline
Pošto izabrete željeni kupon, neophodno je ostaviti tražene informacije. Nakon toga, na vaš e-mail ćete dobiti kod elektronskog kupona. Njega je potrebno odštampati i ponijeti sa sobom kada budete željeli da iskoristite popust na izabranu uslugu. U trenutku kada vama stigne potvrda, automatski stiže i obavještenje ugostitelju koji je ponudu dao. Preko našeg sajta ostvarujete mogućnost preuzimanja kupona za popust, a oko termina i rezervacija ostvarujte dalju komunikaciju sa izdavaocem usluga.
add_circle_outline
Na sajtu postoje razne opcije pretraga i mogućnost podešavanja filtera za pronalazak smještaja po željenoj cijeni, lokaciji, pogodnostima, raspoloživostima itd.