remove_red_eye 2794
favorite_border 0
share

Shopping centar Butiko poklanja ljetovanje koje se sanja

Povodom svog prvog rođendana Shopping centar Butiko, pored brojnih aktivnosti i povoljnosti koje poklanja svojim posjetiocima, organizuje i nagradnu igru.

Shopping centar Butiko u Radanovićima je  za godinu dana, koliko postoji, postao omiljeno mjesto trgovine i okupljanja lokalnog stanovništva i stanovnika okolnih gradova, Budve, Kotora, Tivta, pa i cijele Boke. Pored „domaćih“, Butiko često ima posjetioce iz ostalih djelova Crne Gore, pa i turiste koji dolaze u našu zemlju. No, nije samo dobra trgovina razlog što ljudi dolaze i provode vrijeme u ovom centru, koji je spontano, i sa razlogom dobio slogan „mjesto koje spaja“.  Shopping centar Butiko je i mjesto odvijanja mnogih zabavnih, edukativnih i promotivnih dešavanja, poput dječjih takmičenja, zabava, kreativnih radionica.

 

Proslava rođendana i nagradna igra za sve kupce

U srijedu, 24. juna 2020, rođendanska zabava će početi programom za mališane … Ostale očekuju specijalni popusti u svim radnjama koje se nalaze u centru.

Istog dana će započeti nagradna igra koju centar organizuje za sve svoje kupce,

pod nazivom „Butiko poklanja ljetovanje koje se sanja“. Nagrade koje će se

dodijeliti najsrećnijim učesnicima, svojevrsna su podrška #ljetujdoma kampanji.

Organizatori su prilikom osmišljavanja nagradne igre imali u vidu sve okolnosti koje su nas i svijet zadesile prethodnih mjeseci, te nemogućnost mnogih da odu na neku lijepu destinaciju na odmor ili avanturu. Izbor nagrada je, zato pao na sjajne destinacije u našoj zemlji, pa će tako dobitnici nagrada imati priliku da uživaju na jednoj od tri jednako lijepe lokacije:

Prjva nagrada je ljetovanje za dvije osobe – petodnevni odmor u Etno selu Nedajno (Domaćinstvo Mitrić). Srećni dobitnik ili dobitnica će sa još jednom osobom, možda i po prvi put, otkriti sve ljepote seoskog odmora i ljepote Pive, čistog vazduha, netaknute prirode, zdrave hrane i gostoprimstva domaćina u ovom etno-selu.  Imaće priliku da uživa u zadivljujućem pogledu na Durmitor, kanjon Tare i Pivsko jezero, jer se Nedajno nalazi u njihovoj neposrednoj blizini.

Druga nagrada je krstarenje Skadarskim jezerom za dvije osobe, što je u svako doba izvanredna ideja kako provesti jedan dan i za kratko vrijeme upiti sve blagodeti koje pruža boravak na vodi i suncu.

– Treća nagrada je namijenjena, ipak, onima koji su više željni avanturte. A rafting Tarom za dvije osobe je sinonim za avanturu i adrenalin.

 

Nagradna igra će trajati mjesec dana, a učestvovaće svi koji u bilo kojoj radnji u

Butiko centru ostvare kupovinu u vrijednosti od 10 ili više Eura. Igra se završava 24. jula, a već sledećeg dana, biće izvučeni i dobitnici sjajnih nagrada:

 

 

 

Postavi komentar

message
email
person